Four Points by Sheraton Conference Center
319 Fountains Parkway
Fairview Heights IL 62208

Thursday, March 30, 2017

Conference Payment

Edwardsville Region Breastfeeding Task Force

Smooth Sailing:  Navigating Breastfeeding Issues

Four Points by Sheraton Conference Center
319 Fountains Parkway
Fairview Heights IL 62208

Thursday, March 30, 2017

PROGRAM SCHEDULE


8:00-8:10         Introduction/opening remarks                                                 10 minutes
by Dee Kassing, Conference Chair

8:10-9:40         Beyond the Basics of Latch                                                     90 minutes
                                    by Melissa Cole, IBCLC, RLC

9:40-10:00       Break

10:00-11:45     Common Infant Digestive Health Concerns                             105 minutes
                                    By Melissa Cole, IBCLC, RLC

11:45-1:00       Lunch                                                                                      75 minutes

1:00-2:00         Family Planning for the Breastfeeding Mother                        60 minutes
                                    By Carolyn Mank, MSN, CNM, IBCLC

2:00-2:15         Dessert Break

2:15-4:00         Breast Assessment and Maternal Support                                105 minutes
                                    By Melissa Cole, IBCLC, RLC

4:00-4:15         Closing and Evaluation                                                            15 minutes



Pumping room available
Rooms available on site at reduced conference rates
highway access and many eateries near by